Babysvømning

TORSDAG KL. 15.00 – 15.30*
*Undtaget i skolernes ferieperioder.

Rønne Svømmehal tilbyder Drop-in Babysvømning hver torsdag kl. 15.00 -15.30.
Holdet er målrettet babyer i aldersgruppen 3 måneder- 1½ år og deres forældre.

Pris: 50 kr. for en baby og en forælder.
Såfremt der er en forælder mere, der ønsker at deltage, betales der for en ekstra voksen, 40 kr.

Det er vigtigt at baby har svømmeble på og tætsluttende badebukser. Tætsluttende badebukser kan købes i billetsalget for 99 kr. Svømmebleer kan også købes i billetsalget for 10 kr.

Babysvømning foregår i vores børnebassin, der er ca. 32 grader varmt. Der er altid en instruktør til stede til at undervise og guide.

Babysvømning er et tilbud om tæt forælder-barn kontakt og aktivt samvær i vandets fantastiske univers. Det er en halv times hygge og leg i vandet for at fremme vandfortrolighed, udvikle motorikken og stimulere sanserne – og I skal ikke blive overraskede hvis jeres barn svømmer selv efter nogle gange i vandet.
Undervisningen bliver en blanding af gentagne, genkendelige aktiviteter og nye øvelser. Det er således muligt at komme ofte eller enkelte gange og få udbytte af undervisningen.  Aktiviteterne bliver tilpasset de babyer og forældre som møder frem.

Der hænger klapvogne ved indgang til begge omklædningsrum. Derudover er der opstillet pusleplads ved bruseområde i begge omklædningsrum. Der er ligeledes badekar til rådighed.

Du kan tilmelde dig babysvømning ved at gå ind på ronnesvom.halbooking.dk eller ved at henvende dig i billetsalget

Velkommen til babysvømning i Rønne Svømmehal.