Søstjerner og Vandhunde

Da vores instruktør har fået andet arbejde, er der pt. ikke noget undervisning for søstjerner og vandhunde.  Vi arbejder på at få fat i en anden instruktør hurtigst muligt. Har du lyst til at prøve det, så vil vores gamle instruktør gerne sætte dig ind i de forskellige hold. Man får en timeløn på 170 kr og man er velkommen til at tage sine børn med. 

Svømmehallen vil være åben for de forældre og børn som har lyst til at komme og lege fra kl. 09.00-10.00 om lørdagen, og man kan sagtens blive i offentlig åbningstid bagefter.  Det koster alm. entré billet.

Lørdag d. 25. august starter der småbørnshold op i Rønne Svømmehal for aldersgruppen 1 1/2 – 5 år.
Det koster udover entrébillet for begge deltagere, kun 10 kr. at være med på holdet. Tilmelding sker i billetsalget. Der er ingen binding, man møder op fra gang til gang. Der tages dog forbehold for ventelister. Så hvis I vil være sikre på en plads, så meld jer til i forvejen.

SØSTJERNER
For de 1½ – 3 årige
Lørdag            kl. 09.00-09.30

VANDHUNDE
For de 3 – 5 årige
Lørdag            kl. 09.30-10.00

Til småbørnsvømning er barnet altid sammen med en voksen i vandet. Forælder/barnsvømning er en enestående måde at være samme med sit barn på.
Gennem leg og bevægelse opbygger I en fortrolighed med vand og barnet lærer de grundlæggende færdigheder til svømning. Sammen plasker I, hopper, svømmer, puster, dykker, drejer, flyder, griner og hygger.
Undervisningen er bygget op over de fire grundfærdigheder i vandidræt: Balance, vejrtrækning, elementskift og fremdrift.
Der vil hver gang være nye, sjove udfordringer og genkendelige lege, som progressivt udvikler barnets evner i vand.

Vi leger i børnebassinet der er mellem 32-34 grader varmt. Dybden er mellem 75-95 cm.

Holdene starter lørdag d. 19. august.

OBS: Der er ikke hold i skolernes ferieperioder.