Familiesvømning

Hver torsdag         kl. 14.30 – 16.00*
Vandlege                 kl. 15.00 – 15.30*
*Undtaget i skolernes ferieperioder.

 

Vi har mærket en øget interesse for mere svømmetid i dagtimerne, derfor byder vi nu velkommen til familiesvømning en hverdag i ugen. Har du børn, er du velkommen til at svømme på flere tidspunkter om ugen, i svømmehallens åbningstid. Men tidsrummet kl. 14.30-16.00 hver torsdag er kun for familier med børn i alle aldre. Derfor må børn under 15 år kun benytte svømmehallen sammen med en voksen.

Hver torsdag vil der være en instruktør ved børnebassinet i tidsrummet kl. 15.00-15.30. Der vil det være muligt at deltage i vandlege. Vandlegene skal børnene deltage i sammen med en voksen. Det er frivilligt at deltage. Aktiviteterne er primært rettet mod børn i alderen 1½ – 5 år. Det koster ikke noget at være med til aktiviteterne om torsdagen. Det er blot et tilbud fra svømmehallens side.

Der er ikke familiesvømning i skolernes ferieperioder. Første gang efter sommerferien er torsdag d. 23. august.

Prisen følger vores normale prisstruktur. I er velkommen til at betale for en billet fra gang til gang, men I er også meget velkommen til at købe 5-, 10- eller 20-turs kort, som bedre kan betale sig, hvis I som familie har tænkt jer at komme og svømme flere gange. Klippekortet kan også benyttes i de øvrige åbningstider.

Velkommen til familiesvømning i Rønne Svømmehal