Baby og Familiesvømning

Hver torsdag         kl. 14.30 – 16.00*
Babysvømning               kl. 15.00 – 15.30*
*Undtaget i skolernes ferieperioder.

 

Vi har mærket en øget interesse for mere svømmetid i dagtimerne, derfor byder vi nu velkommen til familiesvømning en hverdag i ugen. Har du børn, er du velkommen til at svømme på flere tidspunkter om ugen, i svømmehallens åbningstid. Men tidsrummet kl. 14.30-16.00 hver torsdag er kun for familier med børn i alle aldre. Derfor må børn under 15 år kun benytte svømmehallen sammen med en voksen.

Hver torsdag vil der være en  babyinstruktør ved børnebassinet i tidsrummet kl. 15.00-15.30. Der vil det være muligt at deltage i vandlege for babyer og deres forældre. Vandlegene skal børnene deltage i sammen med en voksen. Det er frivilligt at deltage. Aktiviteterne er primært rettet mod babyer i alderen 3 måneder – 12 måneder Der er lavet en rabatpris på 50 kr. for 1 barn og 1 voksen.  Større søskende og bedsteforældre er velkomne til at komme og bruge de andre bassiner og resterende halvdel af børnebassinnet.

Der er ikke familie eller babysvømning i skolernes ferieperioder. Første gang efter sommerferien er torsdag d. 23 august.

Prisen følger vores normale prisstruktur. I er velkommen til at betale for en billet fra gang til gang, men I er også meget velkommen til at købe 5-, 10- eller 20-turs kort, som bedre kan betale sig, hvis I som familie har tænkt jer at komme og svømme flere gange. Klippekortet kan også benyttes i de øvrige åbningstider.

Velkommen tilbaby og  familiesvømning i Rønne Svømmehal