Familiesvømning

Hver torsdag                       kl. 14.30 – 16.00*
Babysvømning                      kl. 15.00 – 15.30*
GRAVIDITETStræning             KL. 15.15 – 16.00*
*Undtaget i skolernes ferieperioder.

 

Vi har mærket en øget interesse for mere svømmetid i dagtimerne, derfor byder vi nu velkommen  til  Familiesvømning. Har du  børn, er du velkommen til at svømme på flere tidspunkter om ugen, i svømmehallens åbningstid. Men nu kan I  så også svømme i tidsrummet kl. 14.30-16.00 hver torsdag.  Vi gør opmærksom på at den store rutchebanen ikke er åben i dette tidsrum.

Det er ligeledes muligt at motionssvømme om torsdagen.

Hver torsdag vil der være en  babyinstruktør ved børnebassinet i tidsrummet kl. 15.00-15.30. Der vil det være muligt at deltage i vandlege for babyer og deres forældre. Vandlegene skal babyerne deltage i sammen med en voksen. Det er frivilligt at deltage. Aktiviteterne er primært rettet mod babyer i alderen 3 måneder – 12 måneder
Det koster 50 kr. for 1 baby og 1 voksen.  Større søskende, bedsteforældre og motionssvømmere  er velkomne til at komme og bruge de andre bassiner og resterende halvdel af børnebassinnet. Priserne følger vores normale prisstruktur.

Hver torsdag er der graviditetstræning i det dybe bassin i tidsrummet kl. 15.15 – 16.00. Du kan læse mere om graviditetstræningen her.

Velkommen til Familiesvømning hver torsdag.