Babysvømning

Drop-in babysvømning i Rønne svømmehal

I familiesvømningstiden torsdage kl. 15-15:30 i børnebassinet for babyer 3-12 måneder og deres forældre.

Babysvømning er et tilbud om tæt forælder-barn kontakt og aktivt samvær i vandets fantastiske univers. Det er en halv times hygge og leg i vandet for at fremme vandfortrolighed, udvikle motorikken og stimulere sanserne – og I skal ikke blive overraskede hvis jeres barn svømmer selv efter nogle gange i vandet.

Undervisningen bliver en blanding af gentagne, genkendelige aktiviteter og nye øvelser. Det er således muligt at komme ofte eller enkelte gange og få udbytte af undervisningen.  Aktiviteterne bliver tilpasset de babyer og forældre som møder frem.

Babysvømning koster entrebillet for voksen og barn samt 10, – kr. for holdet.

Det er vigtigt at baby har babyble på og tætsluttende badebukser.

Vi starter i det nye år. Første gang er torsdag d. 4. Januar 2018.

Vi glæder os til at se jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *